Skip to content

You Smile I Smile – hvis du vil have dit drømmesmil

Uanset om du er ung eller gammel, mand eller kvinde, pige eller dreng, høj, lav, tyk, tynd, stor eller lille – ja, så er smilet altafgørende for din udstråling. Er du ikke glad for dit smil, kan du ændre det med en tandregulering.

Er tandregulering virkelig for alle? Er det ikke noget, man kun får gjort, mens man går i skole og kontinuerligt besøger skoletandplejen? Nej. Ikke hvis du spørger You Smile I Smile, der har dedikeret deres tandlægeklinik til det unikke tandreguleringssystem Invisalign; en usynlig tandbøjle, der kan rette tænder hos folk i alle aldre.

Kræver det særligt skæve tænder at komme i betragtning til en tandregulering? Både og. Hvis du er barn og skal have rettet tænderne ved den kommunale skoletandpleje, så er det ikke nok at have skæve tænder. Her er er det nødvendigt med en tandstilling, hvor der er risiko for skade på tænderne, tandkødet eller tyggemusklen. Vælger du derimod at betale for din tandregulering, fordi du er ked af dit smil, så er der ingen krav – om det så bare er en enkelt tand, der skal rettes ind, så er du velkommen i klinikken.

Hvad er prisen for Invisalign?

Nu har vi allerede nævnt, at det er nødvendigt at betale for en behandling med Invisalign, men hvor mange penge skal du så hoste op med? Svaret på det er ikke så enkelt endda, da det afhænger af kompleksiteten af din nuværende tandstilling.

Som udgangspunkt koster en behandling et sted mellem 20.000 og 50.000 kr., og hvis du vil kende den nøjagtige pris i dit særlige tilfælde, er du nødt til at bestille en tid til en forundersøgelse. Hos You Smile I Smile er forundersøgelsen gratis og uforpligtende, og det betyder, at du ikke skal af med penge, medmindre du rent faktisk takker ja til en behandling på klinikken.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *