Skip to content

Vælg et passende facadeskilt

Det spiller en større rolle, hvordan dit facadeskilt ser ud, end du måske umiddelbart regner med. Der ligger nemlig en ret stor del af en virksomheds identitet i et facadeskilt.

Uden at kende firmaet kan du faktisk godt aflæse, hvilken type firma det er, bare ved at se på skiltet. Derfor bør du gøre dig umage for at få lavet netop det skilt, som bedst muligt signalerer din virksomheds image.

Hvor svært kan det være?

Det kan faktisk være ret kompliceret at få skabt lige det facadeskilt, som spiller bedst i forhold til dit firma og dets værdier. Du kan også med et skilt selv påvirke den opfattelse, som folk har af virksomheden uden at kende det – bare ved at se på skiltet alene.

Derfor har det rigtige facadeskilt en noget større betydning, end bare at være den baggrund, der bærer navnet på firmaet. Så det kan faktisk være lidt af en opgave at få valgt det rette skilt.

Hvad kan et facadeskilt signalere?

Et skilt kan signalere stil, klasse, smag, stemning og så videre. Alt det kan du rent faktisk godt læse ud af et skilt. Vil du gerne ramme i plet i forhold til dit firma, så kan du med fordel kontakte et professionelt skiltefirma, som vil kunne vejlede dig til at få produceret et skilt, der netop kan signalere alt det, som du gerne vil have det til.

Det er godt givet ud at have en kompetent ekspert med ind over, når du skal vende dine idéer med en professionel og erfaren skiltemager. Så er chancen for at ramme plet i hvert fald markant større.

Husk også på, at når først skiltet er skabt og hængt op, så vil det skulle brande dit firma fremover. Så skulle det helst have kvaliteten til at bære det helt fra starten.