Skip to content

Vælg den rette frisør Ballerup

Der er mange fordele ved at drage omsorg for sit hår. Tørt og skadet hår er ikke alene svært at rede ud og umuligt at style – det får dig også til at se ældre og mere uoplagt ud på grund af sin mangel på glans og spændstighed. Et naturligt smukt og velplejet hår får der imod dit ansigt til at stråle, og fremhæver alle dine positive træk.

Styling ødelægger dit naturligt smukke hår

Desværre har det sine omkostninger at style sit hår på daglig basis. Selv om det ser flot ud med et helt nyvasket hår, som sidder perfekt, bliver håret hurtigt slidt af den intense og ødelæggende varme fra hårtørrer, krøllejern eller glattejern. Og mange af de kemiske stoffer, som findes i styling produkter, kan også være med til at udtørre hårstråene. Dette fører til glansløst og uelastisk hår, som har en tendens til at blive porøst og dermed knække af. Og så er det, at håret bliver tyndt i længderne og nærmest gennemsigtigt i spidserne.

Undgå at bruge skrap kemi i dit slidte hår

Mange tror, at en tur til frisøren kan redde de lasede lokker. Men her er det ikke helt ligegyldigt, hvilken frisør, du vælger. En del frisører bruger skrappe, kemiske midler til at få fylde og glans tilbage i håret – for eksempel hårfarve, afblegning eller permanentvæske – men det er en stakket frist. For denne type kemikalier skader på lang sigt mere end de gavner. Måske ligner dine flotte, nye reflekser en million, når du træder ud af salonen – men resultatet falmer hurtigt, og efter en måned er dit hår endnu mere tørt, end det var før behandlingen.

I stedet bør du vælge en frisør, som har erfaring med – og ekspertise inden for – behandling af hår med grønne produkter. Hos frisør Pii kan du få en luksusbehandling med Avedas lækre produkter, som efterlader dit hår velduftende og velplejet, og som vil holde længe. Bestil tid på https://www.frisorpii.dk/ballerup/