Skip to content

Skal børnene have en trampolin i haven?

Kører du en tur på de danske villaveje, vil du opleve, at langt de fleste børnefamilier har investeret i en trampolin til de små. Er tiden også inde til at du skal købe en, så læs med her – der er nemlig en række ting, du med fordel kan overveje.

Der er ingen tvivl om, at en trampolin vækker glæde hos både store og små. Den er eminent til leg, og der kan bruges mange timer med vennerne på den hoppende legeplads. Men hvad skal du overveje, når du skal købe en trampolin? Først og fremmest sikkerheden – og dernæst kan du tænke på, hvilken model du skal have.

Sikkerhed på trampolinen

Når du sender børnene ud at cykle, er det med cykelhjelm og cykellygter, fordi vi vægter sikkerhed frem for alt. Sådan skal det også være med trampolinen. Ikke at de skal have hjelm og cykler på, men du skal sørge for, at sikkerheden er i orden.

Stellet er det første, du skal kigge på. Det skal helst være udført i galvaniseret stål, så det kan holde til alskens vind og vejr i mange år. Dernæst kan du med fordel kigge på, hvor tykke føreren er – jo tykkere, jo bedre kvalitet.

Herefter er der den blå kant, du med sikkerhed har set på alle andres trampoliner. Det er en beskyttelseskant, der sørger for, at børnene ikke får fødder eller andre kropsdele i klemme mellem fjedrene.

Kanten skal være så tyk som mulig og så bred som mulig, hvis du vil have mest mulig sikkerhed.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt med en springmåtte af høj kvalitet, s den holder så længe som muligt. Her skal du kigge på, hvor mange sting der er brugt til syningen, og hvor mange gange måtten er gennemsyet.

Vil du have flere gode råd til køb af trampolin, kan vi anbefaler dig at læse denne artikel: https://husblog.dk/trampoliner-og-tilbehoer-dette-skal-du-kigge-efter/.

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *