Skip to content

Robotplæneklipper uden kanttråd – kan man det?

Når du køber en robotplæneklipper følger der som standard en vis mængde kanttråd med – for du vil ikke kunne bruge din robotplæneklipper uden kanttråd. Kanttråd – også kendt som afgrænsnings kabel – er en tynd tråd som skal monteres i kanten af din græsplæne for at din robotplæneklipper kan gøre sit arbejde ordentligt.

Nogle haveejere vælger at montere kanttråd til robotplæneklipper over jorden og fastgøre den med pløkker langs plænens kant, i højde med græsset. Dette er dog ikke nogen særlig holdbar eller videre køn løsning. De synlige pløkker skæmmer det samlede indtryk, og den blottede kanttråd til robotplæneklipper udgør en snuble fare.

Vælger du i stedet at få nedgravet din kanttråd i jorden langs kanten af din græsplæne vil den stadig fungere som afgrænsning af robotplæneklipperens arbejdsområde. Sensorer i din robotplæneklipper vil kunne fortælle maskinen hvor kanttråden ligger, således at den kan vende om. Dette selvfølgelig forudsat at kanttråden er monteret på korrekt vis. Og derfor kan det godt betale sig at få dette gjort ordentligt én gang for alle.

Lad professionelle fagfolk montere kanttråd til robotplæneklipper

Er du således i markedet efter din første robotplæneklipper kan du med fordel tilkalde Kabelnedlægning.dk når kanttråden skal nedgraves eller nedfræses. Kabelnedlægning.dk har mange års erfaring med installation af robotplæneklippere, her under nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper, opsætning af den til robotplæneklipperen hørende app, og konfiguration af din robotplæneklipper.

Med hjælp fra Kabelnedlægning.dk kan du få det maksimale ud af din nye robotplæneklipper – en snorlige græsplæne med skarpe og definerede kanter. Du kan lære selv at indstille din robotplæneklipper via app’en, som også tillader dig at fjernstyre din robotplæneklipper. På den måde kan du tænde og slukke din robotplæneklipper mens du er på arbejde. Og så kan Kabelnedlægning.dk hjælpe dig med at finde den optimale placering sf robotplæneklipperens lade station.

Du kan læse mere om Kabelnedlægning.dk’s ydelser på hjemmesiden kabelnedlaegning.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *