Skip to content

Noget sexlegetøj er til enebrug, noget andet er til fælles brug

Skal man være rigtig løssluppen og liberal, så er det da klart, at man selv bestemmer over ens sexlegetøj, og om man vil dele det med andre, selvom det måske er beregnet til, at man stimulerer sig selv med det.

Det er jo ret pirrende, når man får en partner til at bruge for eksempel en dildo, vibrator eller andet på en, fordi det så er det ukendte i det, som gør det spændende, selvom dette apparat måske mest var tiltænkt, at man fornøjede sig med det selv.

Der findes jo netop sexlegetøj, der er skabt til, at det skal bruges til to personer samtidig, hvilket jo kan være en dildo, der har et penetrings-element i begge ender, som to personer så kan bruge samtidig og på den måde stimulere hinanden simultant.

Men atter er det da tilladt, hvis man bruge det udtryk, at man vælger at bruge det på sig selv, for hvis man finder nydelse i det, så kan man også sagtens gøre det – og det er der intet skammeligt i, hvis man bruger det alene, selvom det er beregnet til to personer eller flere.

For mange mennesker har ofte sexlegetøj liggende, der både kan bruges til en eller flere personer, og nogle gange har man lyst til at være alene om legen, andre gange inviterer man andre til at være med, og så er man måske på et tidspunkt i et forhold, hvor man finder noget sexlegetøj, der passer til begge parter.

Der er således inden begrænsninger, når det kommer til det område, men det er da klart, at noget sexlegetøj giver det bedste udbytte, når man bruger det efter beskrivelserne, om det er til en enkelt person eller til benyttelse af flere.

Har du også noget sexlegetøj derhjemme, som du bruger alene og noget, som du bruger sammen med andre?