Skip to content

Hurtige resultater med hypnose

Har du taget en beslutning om en ændring i din livsstil – for eksempel et rygestop, et varigt vægttab, sundere kostvaner eller overkommelse af en angst lidelse? Så kan du med fordel vælge hypnose som et af midlerne til at nå dette mål. Hypnose er et særdeles nyttigt redskab inden for selvudvikling, og du vil hurtigt opleve hvorfor.

Hvordan føles hypnose?

Når du bliver hypnotiseret hos en professionel hypnotisør, vil du opleve en tilstand, som minder om det helt tidlige søvn stadie. Det vil sige, sådan som du har det om natten i din seng, med lukkede øjne, lige inden du falder rigtig i søvn. De fleste mennesker beskriver tilstanden som utroligt behagelig, afslappet på grænsen af vægtløs, og helt fri for bekymringer.

Du skal ikke foretage dig noget som helst andet end at lytte til hypnotisørens stemme, som vil guide dig dybere ind i denne tilstand, indtil du er så afslappet, at din bevidsthed tager paraderne ned. Så kan hypnotisøren få adgang til at tale direkte til dit underbevidste sind, som du til daglig skærmer bag en mental mur for at skåne det for udefra kommende påvirkninger. Når hypnotisøren således kan tale direkte til din underbevidsthed, kan han eller hun afdække de forestillinger, som har ført til de uhensigtsmæssige handle og tankemønstre, i hvilke du føler dig fastholdt.

Hypnotisøren vil erstatte disse forestillinger med nye, mere hensigtsmæssige forestillinger gennem simple instrukser, som det underbevidste sind kan forstå og arbejde med. på den måde kan din forandring begynde indefra – og du vil opleve, at du med hypnose når dine mål langt hurtigere og på mere effektiv vis, hvilket i sig selv er en motivator for at opretholde det gode arbejde.

Når du står for at skulle vælge en hypnotisør, er det vigtigt, at du vælger en person du kan have tillid til, og som samtidig har den rette uddannelse og erfaring. Find din hypnotisør på aagaard-psykoterapi.dk