Skip to content

Gulvafslibning – Lad os få dine renovations-drømme til at gå i opfyldelse

Gulvafslibning – Prikken over i’et 

Trægulve er klassiske, æstetisk smukke og utroligt holdbare, hvilket gør dem til et fantastisk fundament til vores hjem. De giver stemning og udstråler kvalitet, som giver varme og komfort til vores bolig. Som årene går vil disse naturmaterialer modtage slid, fra dagligdagens travle skema og vil ind imellem trænge til, at komme under kærlig behandling.

Vi er et erfarent og professionelt gulvfirma, som har den faglige viden og kunnen, til altid at opnå det optimale resultat af dit renovationsprojekt. Derfor tilbyder vi, udover gulvarbejde også afslibning af trapper, bordplader og træterraser, så du kan få opgraderet udseendet af dit hjem i én samlet proces.

Hvis du stadig føler at der er mere arbejde at udføre, tilbyder vi også malerservices, så dit hjem vil gennemgå en komplet transformation og fornyelse. Dette vil oftest spare dig som kunde tid og penge, da regningerne hurtigt kan løbe op, ved at benytte arbejdskraft fra flere forskellige firmaer. 

 

Vi lægger stolthed og hjerte i altid at udføre arbejde i verdensklasse. De services vi tilbyder til renovation af dit gulv er følgende:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulv)

Vi har afdelinger i hele Danmark og hjælpen er derfor aldrig langt væk. Ønske du at realisere dine boligdrømme og sparre med en professionel fagmand, omkring udførelsen af disse?

Så står alle vores servicemindede og kompetente medarbejdere altid klar, med råd og vejledning til netop din opgave. Som kunde er du dækket af vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod din betaling, før at du er tilfreds med resultatet. Vi vil gerne give dig denne sikkerhed, så du er garanteret at alle dine forventninger til renovationen af dit hjem, vil blive til virkelighed. 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på de renovationer du ønsker udført i dit hjem? Så vil du på vores hjemmeside finde alt den relevante kontaktinformation, samt kundeudtalelser, fra glade kunder landet over. https://gulvkanonen.dk/

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *