Forbered dig på en længere tur på jagt

30 september 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Der er de gange, hvor man tager på jagt om morgenen, ret så tidligt endda, fordi man gerne vil fange dyrene, mens de er mest aktive om morgenen, og så er man færdig omkring eftermiddagstid samme sted.

Nogle gange skal man jo nok rejse langt for at komme til jagtområdet, så man skal endnu tidligere op, men hvis det ligger rigtig langt væk såsom i udlandet, så rejser man nok i god tid en dag eller flere før, så man er parat på stedet, når der skal være jagt, eller man selv har bestemt sig for at jage.

Andre gange er det måske en længere tur på jagt, hvor man skal overnatte på et gods eller hotel, hvor man mødes hver aften efter dagens jagt og taler om, hvordan det er gået.

Men andre gange igen skal man være endnu længere tid væk, og det kræver endnu mere planlægning.

Gør dig klar til at være på jagt længe

Her mener vi sådan set ikke, at man måske er skibsbruden og skal klare sig selv i lang tid, inden man bliver reddet, så man skal lære at klare sig selv.

Men det kunne for eksempel være, at man er taget på overlevelsestur med meget jagtudstyr eller en sparsom omgang af det, så man skal se, om man kan klare sig selv.

Men det kan også være den mere målrettede jagttur, hvor man har indkøbt en del jagtudstyr, og så tager man ud at overnatte i naturen i telt, i hængekøje eller i shelter, hvor man så tager ud i yderområderne for at jage, hvor man ellers ikke ville komme på en almindeligt jagtdag, fordi der ville være for langt at gå.

Det kan gøre jagten mere spændende og interessant, fordi man udfordrer sig selv på den måde, hvor man udsætter sig selv for forskellige jagtforhold.

Flere Nyheder