Skip to content

Find din lokale revisor i Viborg

Når du som nystartet selvstændig står for at skulle afregne moms og skat, er det en god idé at få professionel hjælp til regnskaberne. Medmindre din virksomhed selv beskæftiger sig med økonomi og finans, er regnskab og skat ikke just det sjoveste arbejde i forbindelse med det at være selvstændig.

Hvis du selv skal bruge timer på daglig bogføring, og selv sidde og svede over balancering af dit moms regnskab hver tredje måned – for slet ikke at tale om årsregnskabet og selvangivelsen – tager det både din dyrebare tid og dit ditto overskud fra dine kerne opgaver. Du kan, med andre ord, bruge din tid og din energi bedre end på regnskab. Og derfor bør du skaffe professionel hjælp hertil.

Få hjælp til bogføring og regnskab hos en revisor

Måske synes du at det er overkill at ansætte en bogholder eller en revisor hvis dit firma tilhører kategorien små og mellemstore virksomheder. Men den gode nyhed i denne sammenhæng er at du ikke behøver at ansætte nogen af delene på fuld tid. Du kan nemlig vælge at benytte en freelance revisor som samtidig tilbyder hjælp til bogføring i sin virksomhed. På den måde betaler du kune for de timer og ydelser du benytter. Og så behøver revisor hjælp faktisk ikke at koste spidsen af en jetjager.

Hvor finder jeg en dygtig og kompetent revisor i Viborg?

Hvis du er på udkig efter en revisor som er specialist inden for små og mellemstore virksomheder kan du med fordel kontakte Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard. Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard har igennem mange år ydet revisor hjælp til mindre virksomheder i Viborg og omegn og kan hjælpe med såvel revision som daglig bogføring, skat og moms.

Hvis du ønsker et tilbud på revisor hjælp hos Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard kan du kontakte virksomheden via https://www.borregaard-maagaard.dk/ 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *