Find den mest effektive creme mod børneeksem

28 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

De fleste børn har i løbet af deres opvækst oplevet en eller flere perioder med ubehageligt børneeksem. Som forælder er du måske i vildrede angående forebyggelse eller helbredelse af denne lidelse. Og så kan du med fordel læse med i det følgende.

Kan børneeksem helbredes?

Hvis dit barn allerede har udviklet børneeksem i fuldt flor med rød, betændt hud og væskende sår er det vigtigt at du kontakter familiens læge. Når først der er gået infektion i børneeksem kan man nemlig kun komme lidelsen til livs ved hjælp af antibiotika holdig creme eller salve, som skal påføres daglig efter lægens anvisninger.

Men før det kommer så vidt kan du selvfølgelig forebygge det værste udbrud. Infektioner med bakterier opstår fordi barnet kradser i den tørre og irritable hud. Da børn ikke er kendt for at have den bedste håndhygiejne, og samtidig ikke vil kunne afholde sig fra at kradse når det klør, vil den sarte hud hurtigt bukke under og stafylokokker, streptokokker, og hvad der ellers findes af bakterier under de små negle.

image

Skal børneeksem forebygges handler det således om at få huden til at holde op med at klø. Dette kan du opnå ved at holde huden fugtet og næret. Og til dette formål har du brug for en god creme.

Hvilken creme er bedst til at forebygge børneeksem?

En god creme mod børneeksem bør være baseret på naturlige indholdsstoffer, og ikke indeholde kunstig farve, parfume, parabener eller konserveringsmidler. Disse stoffer kan i sig selv være allergifremkaldende og læser derfor ikke problemet – snarere tvært imod.

Derfor bør du gå efter en vegansk creme som udelukkende indeholder sunde næringsstoffer som huden skal bruge for at bygge sig selv op på ny – for eksempel vitamin B12. Du kan finde en god vitamin B12 creme mod børneeksem hos Pharma Cobalamin – læs mere på https://vitaminb12.dk/ 

Flere Nyheder