Det er med at kende sin besøgstid ved det fadølsanlæg

24 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det kan være så afsindigt hyggeligt, at man sidder der til en havefest med en ven, som der bestyrer det nyindkøbte fadølsanlæg fra https://www.torstein.dk/fadolsanlaeg-78 , for så kan man jo meget passende side lige ved siden af og hele tiden have en frisk fadøl i hånden.

Man skal bare tænke på, at det også kan se ud som om, at man optager en plads, og der er andre, som der er for generte til at skulle snakke med andre en den, som der udskænker de fadøl – og hvis man selv er blevet beruset, så kan man hurtigt smide en kommentar efter alle folk, der kommer derop.

Så er der jo også det med, at man generelt fylder, så folk ikke kan regne ud, om man står i kø, for det er jo ikke sikkert, at man sidder på en stol ved siden af.

fadølsanlæg

Der skal også være til de andre fra det fadølsanlæg!

Endelig er der jo også det med, at man let kan komme til at tage for mange fadøl, fordi de er så lette at komme i nærheden af, og de koster måske heller ikke noget eller ikke særligt meget.

Og så ender man med at løbe tør, eller man er tæt på at løbe tør, så man må rationere og ikke kan skænke så meget op, som man gerne ville, til den enkelte.

Slutteligt så har vi det med, at man kan få for meget, så man bliver decideret ubehagelig, man kan ikke stå på ens egne ben, og man ender med at vælte og ødelægge fadølsanlægget eller det, der er værre.

Derfor bør man finde sig en plads lidt væk fra fadølsanlægget, så man fysisk skal gå hen for at få sig en ny hver gang, så man overvejer, om man egentlig gider tage sig den ulejlighed.

Flere Nyheder